Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΈξοδοςΔύο νέα στέκια στην Αθήνα για καλό κρέας

Δύο νέα στέκια στην Αθήνα για καλό κρέας

Η Αθήνα είχε πάντα ποιοτικές προτάσεις για οικονομικό φαγητό και παρά την ακρίβεια βρίσκουμε πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές, ωστόσο υπάρχουν και εστιατόρια που έχουν αυξημένο budget, αλλά με τίμιες μερίδες και καλή ποιότητα.

Όμως υπάρχουν και όλες εκείνες οι μέρες που θέλουμε να απολαύσουμε κάτι πιο προσιτό, να βγούμε έξω για φαγητό, να δούμε τον λογαριασμό, να κοιταχτούμε μεταξύ μας και να πούμε «μόνο;». Μάλιστα θα μάθουμε ποιες κρεατοφαγικές αλυσίδες εστιατορίων έκαναν το ντεμπούτο τους και έφτασαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Στα Καλά Καθούμενα

Την αρχή την κάνει ο Στέφανος Σαράτσης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Στα Καλά Καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και εμπνευστής της ιδέας δημιουργίας της υπηρεσίας Home Service, μίας υπηρεσίας διανομής φαγητού με υψηλά στάνταρ και σημεία εξυπηρέτησης στον Εύοσμο, στην Καλαμαριά και στο Μόναχο Γερμανίας. Το 1997 Ανοίγει το εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» εντελώς τυχαία, δίνεται η ευκαιρία σε εκείνον και την σύζυγό του να δοκιμάσουν την τύχη τους και τις αντοχές τους  σε έναν χώρο γνωστό και για τους δυο, άλλα υπό άλλες συνθήκες. Με λίγα χρήματα δικά τους, με λίγα χρήματα δανεικά, αλλά με όρεξη και πείσμα, νοικιάζουν ένα μικρό μαγαζί στην πολίχνη θέλοντας να στήσουμε ένα μεζεδοπωλείο. Το όνομα του, ο ορισμός της πραγματικότητας… “Στα καλά καθούμενα”. Φτάνοντας στο 2023 το ‘’Στα Καλά Καθούμενα’’ ήρθε Αθήνα. Το γνήσιο Steak House, το μεγαλύτερο βήμα της εστίασης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα είναι γεγονός. Σε έναν χώρο 1.600 τ.μ.  στην Ιερά Οδό  25 – 27 – 29 με ώρες λειτουργίας Δευτέρα: Κλειστά , Τρίτη – Κυριακή: 18:00 – 02:00 ενώ Η κουζίνα κλείνει στις 00:00 . Η Αθήνα στεγάζεται πλέον το πιο επιβλητικό εστιατόριο της Ελλάδας.

#LOVE FOOD #athens #stakalakathoumena #homeservice#restaurants #delivery #thessaloniki #germany #travelfood #grilled #steakhouse  #travelfood #grilled #steakhouse #KANTINA IN ATHENS….

Base Gril

Κρέας και πάλι κρέας στα καλύτερά του! Μαζί και νόστιμα ορεκτικά -σουξέ η φωλιά με τα αυγά-, καλά κρασιά και μπίρες. Το καινούργιο τους Base Gril στήνουν σε κεντρικότατο σημείο οι αδελφοί Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκου, το φτιάχνουν και δεν σταματούν, στήνουν κι ένα ακόμα δυνατό κρεατοφαγικό στέκι με ενδιαφέρον εγχείρημα, αυτή τη φορά όμως στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αιόλου, και μάλιστα με επικεφαλής σεφ τον παλιό, στενό τους συνεργάτη, τον Νίκο Καραθάνο.

Αυτό θα είναι σαν ένα μπακάλικο-εστιατόριο (στο όνομα του οποίου θα καταλήξουν αυτές τις μέρες πριν το άνοιγμα) και θα μπορεί κανείς να ψωνίζει διάφορες νοστιμιές, δηλαδή premium προϊόντα από όλη την Ελλάδα – όπως γαλακτοκομικά, τυριά, όσπρια, ψωμιά, παξιμάδια και βέβαια τα δικά τους αλλαντικά της εταιρίας Metameat που οι ίδιοι στήσανε αναζητώντας το βαθιά νόστιμο και ποιοτικό σε όλα τα επίπεδα. Το άνοιγμα του εστιατορίου, καθώς και το όνομα θα είναι έκπληξη περίπου στα μέσα Νοέμβρη. Mέχριτότε αναμένουμε μας το κρατάνε για ένα καλά κρυμμένο μυστικό!

# GRILL #STEAK # NEW GOALS #exodos in Athens  #greek  # Greek food  #meat meals #athens #brothers #local product #tasty food #aiolou #athens street  # foodies  #Second base grill in the center #BASE GRILL… #NEW MENU #NEW SHOP …

 

 

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular